čj - písanka str. 2, oranžová str. 48, m str. 4 cv. 10.

09.04.2021 10:12

Pondělí - testování - přítomnost rodičů na testování není nutná, ale uvítám ji. Rodič  musí být vybaven respirátorem, dítě podle instrukcí zdravotnickou rouškou, ne látkovou.Děti budou rozděleny do dvou skupin- ve dvou družinách - po deseti. V obou skupinách bude přítomen učitel. Testování se neprovádí u osob, které absolvovaly z důvodu onemocnění COVID- 19 izolacia zároveň neuplynulo víc než 90 dnů od prvního RT-PCR testu s pozitivním výsledkem + u osob, které mají certifikát o očkování proti onemocnění COVID- 19.Testovací dny jsou pondělí a čtvrtek. Pokud bude dítě pozitivní, jde do izolace a přijdou si pro ně rodiče. Zbytek třídy se normálně učí.  Odchází do své kmenové třídy./týká se testování v pondělí./ Pravidla k testování ve čtvrtek  - vyvěšena na dveřích do budovy školy. Odpolední družina funguje normálně , jen jsou izolování prvňáci a druháci. Prvňáci jsou  u p.vych Koumalové.

Jestiže bude žák chybět např.  pondělí a úterý, ve středu bezprostředně po příchodu do školy si pod dohledem určené osoby provede test a výsledek je zaevidován. Ve čtvrtek provádí test s ostatními.

Pokud dítě prokazuje některý  z těchto příznaků, nechejte si dítě, prosím , doma - zvýšená tělesná teplota, suchý kašel, dušnost, zažívací obtíže, ztráta čichu a chuti, bolest svalů a kloubů, rýmu/ucpaný nos/, bolest hlavy.

V pondělí v 8 hodin začneme testovat. Žákům končí výuka v 11. 40 hod. Potom jdou domů, do družiny. Školní jídelna  vaří.

Pokud žák odmítne testování, není možné, aby byl přítomen při vzdělávání.

Po domluvě s paní vychovatelkou prosím rodiče, aby si vzali přezůvky na vstup do družiny, abychom zajistili dětem hygienické prostředí. Děkuji.

—————

Zpět


Kontakt

Třída p. uč. Pořízkové