Dobrý den, dnes vše proběhlo klidně, jsme všichni zdraví, jak ukázalo testování. V jídelně jsem odevzdala seznam žáků, kteří chtějí chodit na oběd.

01.09.2021 11:41

Od příštího týdne bych s Vámi již komunikovala přes dm software, minulý rok jsem tam zapisovala v druhém pololetí známky. Nadepište, prosím, dětem sešity čj 1, čj 2 , diktáty - sešit s širšími linkami  - 512,  do matematiky  sešity - prověrky, matematika 1, matematika 2 s užšími linkami  - 513.Můžete dát dětem věci do vv a pč. již zítra - vloží si je do poličky ve skříňce ve třídě. Nezapomeňte vše podepsat. V pátek máme již TV - přinést vše podle listu, který děti obdržely v I. třídě Zítra dětem rozdám pracovní sešity do čj, m a prvouky. Obdrží i pracovní sešit do čtení, to až asi příští týden. Napíšu Vám, kolik budou děti za sešity platit. Z minulého roku nám zůstalo 151,- Kč - odečtu. Do čj budou mít děti ještě jednu učebnici , kterou si budou brát domů jen v případě, že do ní budou mít úkol.Poslala jsem zájemcům nábor na plavání v Boskovicích.Pokud bude mít ještě někdo zájem, napište.

Prosím o vyplnění rozvrhů v žákovské knížce , doplnění údajů o rodičích - prosím i  o emailové adresy  a přepis či nalepení údajů o škole.

Děti si přinesou úkolníček na zapsání úloh.Pokud si ještě na něco vzpomenu, napíšu do konce týdne sem, jinak od příštího týdne na dm software.   Zdravím   Mirka Pořízková

—————

Zpět


Kontakt

Třída p. uč. Pořízkové